Bio, Eco en Fairtrade voor kleine trendsetters!

ToddleKind Speeltapijt Nordic | Neo matcha

€105,00
Een hedendaags Scandinavisch design met strakke, geometrische witte lijnen over een prachtig cementeffect achtergrond met een opbeurend en fris groen.
Sold out
Artikelnummer: 260620330048
Levertijd: Tijdelijk uitverkocht
Toddlekind wordt gedreven door de overtuiging dat de kindertijd moet worden gekoesterd en dat speeltijd leuk moet zijn - zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van interieurontwerp. Toddlekind is in 2018 opgericht in Duitsland en creëert interieurproducten voor kinderen  die zowel functioneel als mooi zijn.


Nooit eerder zag een schuimplaymat er zo stijlvol uit. De luxe babyspeelmatten zijn geschikt voor zowel pasgeborenen als peuters, en eigenlijk zijn ze gewoon geschikt voor elke leeftijd. De zachte vierkanten tegels bieden extra veel speelruimte, onbeperkte combinatiemogelijkheden en staan prachtig in elk interieur.  

Een hedendaags Scandinavisch design met strakke, geometrische witte lijnen over een prachtig cementeffect achtergrond met een opbeurend en fris groen. Dit stijlvol geheel toegepast op hoogwaardig, niet-giftig schuim - wat resulteert in een high end tapijt  met alle praktische mogelijkheden die een schuimvloerbedekking biedt.

De mooie grote tegels klikken perfect in elkaar en je kan de combinatie aanpassen zoals je het zelf wenst. De tegels zijn voorzien van bijpassende randen, zodat de puzzellijn langs de buitenkant mooi wordt verborgen. De tegels zijn gemakkelijk afwasbaar en zeer vlot te onderhouden. 

Uit de Nordic collectie zijn ook de Pebble en Vintage nude speelmat te verkrijgen bij Villa Kakelbont. 

  • Veilig voor alle leeftijden.
  • Pakket van 6 tegels en 10 randen. 
  • Afmetingen na montage : 180 B x 120 H
  • Op de foto's zie je meerdere speelmatten gecombineerd
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
GRATIS VERZENDING VANAF 65€
GRATIS VERZENDING VANAF 65€
naar België en vanaf 75€ naar Nederland.
Hulp nodig? Contacteer ons

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »