Bio, eco & fair trade producten

Villa Kakelbont

Bio, eco & fairtrade voor kleine trendsetters! 

Steeds meer en meer ouders worden er zich van bewust welke impact onze levensstijl heeft op het milieu en op ons dierbaarste geluk. In de alledaagse drukte valt het niet mee om zelf de producten uit te kiezen, te keuren, uit te zoeken als ze wel gezond of ecologisch zijn en net daar helpen we graag een handje.

Villa Kakelbont is dé pionier in zijn soort; het aanbieden en verzamelen van de mooiste, meest unieke ecologische producten in één gek huisje. Vanuit je luie zetel kunnen bestellen met een gerust hart, kan het nog beter? 

Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen, anders komen ze onze Villa Kakelbont niet in. Wij staan garant voor gezonde producten. We kiezen enkel producten uit die met de grootste zorg geproduceerd werden met zo weinig mogelijk schadelijke invloeden van buitenaf. We kiezen oa voor biokatoen, ademende stoffen, babyfoons met zo weinig mogelijk straling,... en gaan hier dagelijks naar op zoek. De uitdaging voor ons is het vinden van producten die aan deze strenge eisen voldoen, maar die tegelijkertijd uniek, hip en cool zijn. Wie denkt dat bio/eco/bewust gelijk staat aan geitenwollensokken, is al lang achterhaald :-) 

Als mama van twee dochters vind ik het natuurlijk fantastisch om op ontdekkingstocht te gaan en net die producten met een knap en stijlvol design eruit te kiezen. Estelle (2019) en Camille (2022) zijn mijn perfecte meetstaaf ;)

Sinds 2021 werk ik met hart en ziel aan Villa Kakelbont, wees welkom en we wensen jullie veel ontdekkingsplezier!

Lieve groetjes,

Joke

Beheer zelf je geboortelijst

Beheer zelf je geboortelijst

Voeg naar hartelust cadeautjes toe op je geboorte - verlanglijstje via je eigen account

Mooi verpakte cadeautjes

Mooi verpakte cadeautjes

De cadeautjes zijn gemakkelijk te bestellen, worden mooi door ons ingepakt met persoonlijke boodschap en gratis naar de ouders opgezonden

Zonder aankoopverplichting

Zonder aankoopverplichting

We passen geen aankoopverplichting toe, we vragen enkel een vermelding op het geboortekaarje

Waardebon bij het afsluiten

Waardebon bij het afsluiten

Bij het afsluiten van de lijst krijg je een waardebon twv 10% van het verkochte bedrag


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »