Bio, eco & fair trade producten

Matrassen

In het begin van zijn leven slaapt een baby gemiddeld 16 uur per dag, dus het is belangrijk dat hij comfortabel wordt geïnstalleerd op een babymatrasje van goede kwaliteit. Kinderartsen bevelen een matras met een semi-firmale dichtheid aan dat baby's een aangenaam welkom biedt en tegelijkertijd een goede ondersteuning biedt. Een matras dat te hard is, zou ongemakkelijk zijn, terwijl een matras dat te zacht is, het kind zou kunnen laten zinken, wat gevaarlijk kan zijn. Alle Kadolis babymatrassen hebben een halfvaste dichtheid, zodat kinderen kunnen genieten van een rustgevende slaap.

EEN BIOLOGISCH BABYMATRASJE IN NATUURLIJKE MATERIALEN

Om uw kind een goede nachtrust te geven, kunt u gebruik maken van natuurlijke materialen. Baby's brengen veel tijd door op hun matras, dus het is het beste om ze niet in contact te laten komen met synthetische materialen of chemicaliën. Door te kiezen voor een biologisch babymatrasje van natuurlijke materialen kiest u voor een gezondere slaap en schonere lucht in de kamer van uw kind. Daarnaast zijn natuurlijke materialen zoals kokosnoot of TENCEL™ van nature stofmijten en bacteriën afstotend en ook anti-allergeen zonder dat er een extra behandeling nodig is.
Onze bestseller, de Coco latex babymatras is 100% natuurlijk, met een afneembare geklimatiseerde TENCEL™ hoes, het is ademend en natuurlijk anti-allergeen.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »