The most wonderful time of the year...

Geniet momenteel van 10% korting met de code KERST (t.e.m. 25/12/19).

View our privacy policy and termen

Bio, Eco en Fairtrade voor kleine trendsetters!

Verzenden & retourneren

Indien een product toch niet aan je verwachtingen zou voldoen, kan je dit kosteloos retour sturen. Hiertoe vragen we je:

  1. een email te sturen om je retour aan te melden of 
  2. een ticket aan te maken via je account om je retour aan te melden of 
  3. een retour aan te vragen via je account.

Op dat moment zal je een retouretiket worden doorgemaild. Dit kan je afprinten, op je bestelling kleven en je pakketje binnen brengen in een GLS punt. 

Opgelet: retourneren kan alleen indien het artikel in goede staat is, ongebruikt, voorzien van alle labels en etiketten, ongedragen, in originele verpakking en met zorg in een stevige verpakking naar ons is toegestuurd! Retouren die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd toekomen bij Villa Kakelbont, kunnen we niet in aanmerking nemen. Retouren waarbij de omdoos van het artikel als verzenddoos wordt gebruikt, evenmin. 

De verwerking van een retour neemt ongeveer 3 tot 5 werkdagen in beslag na ontvangst. Zodra deze verwerkt en gecontroleerd werd, zal u binnen de 14 dagen na ontvangst van de retour het orderbedrag inclusief verzendkosten worden overgemaakt naar de rekening waarmee de betaling werd voldaan. 

Opgelet: dit geldt enkel voor het retourneren van de volledige bestelling. Wordt enkel een deel van de bestelling geretourneerd, dan wordt enkel dit deel terugbetaald en geen verzendkosten. 

Indien er niet gereageerd wordt op de Flex delivery van GLS en er na twee pogingen geen aflevering op het adres kon plaatsvinden, zal het pakketje terug naar Villa Kakelbont gezonden worden. Op dat moment kunnen we het pakket opnieuw naar je verzenden, maar worden er verzendingskosten aangerekend. Indien je dit niet wenst, wordt de bestelling terugbetaald, maar worden de verzendkosten in mindering gebracht. 

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »