Bio, eco & fair trade producten

Verzenden & retourneren - Villa Kakelbont

Indien een product toch niet aan je verwachtingen zou voldoen, kan je dit gemakkelijk binnen de 14 dagen retour sturen. Dit geldt echter niet voor afgeprijsde artikelen of artikelen op bestelling. Hiertoe vragen we je:

  1. Een email te sturen om je retour aan te melden of
  2. Een ticket aan te maken via je account om je retour aan te melden of
  3. Een retour aan te vragen via je account.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde zendingen worden niet aangenomen. (Pepingensesteenweg 140, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, België)

Retourneer je de volledige bestelling, dan wordt deze ook volledig terugbetaald. Retourneer je een deel van je bestelling, dan wordt enkel dit deel terugbetaald en geen verzendkosten. 

Opgelet: retourneren kan alleen indien het artikel in goede staat is, ongebruikt, voorzien van alle labels en etiketten, ongedragen, in originele verpakking en met zorg in een stevige verpakking naar ons is toegestuurd! Retouren die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd toekomen bij Villa Kakelbont, kunnen we niet in aanmerking nemen. Retouren waarbij de omdoos van het artikel als verzenddoos wordt gebruikt, evenmin. 

De verwerking van een retour neemt ongeveer 3 tot 5 werkdagen in beslag na ontvangst. Zodra deze verwerkt en gecontroleerd werd, zal u binnen de 14 dagen na ontvangst van de retour het orderbedrag inclusief verzendkosten worden overgemaakt naar de rekening en volgens de methode waarmee de betaling werd voldaan. 

Indien er niet gereageerd wordt en er na twee pogingen geen aflevering op het adres kon plaatsvinden, zal het pakketje terug naar Villa Kakelbont gezonden worden. Op dat moment kunnen we het pakket opnieuw naar je verzenden, maar worden er verzendingskosten aangerekend. Indien je dit niet wenst, wordt de bestelling terugbetaald, maar worden de verzendkosten in mindering gebracht. Ook de verzendkosten van onze transportdienst terug naar Villa Kakelbont zullen in mindering genomen worden. 

Indien er een fout in het verzendadres is geslopen en het pakket niet afgeleverd kan worden, zal onze transportdienst ons contacteren. Wanneer er geen reactie wordt gegeven op onze email aan de klant met vraag voor verduidelijking van het adres, gelden eveneens bovenstaande voorwaarden. 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »