Online geboortelijst bij Villa Kakelbont. - Villa Kakelbont
Opgelet! Wegens drukte kan het zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

Online geboortelijst bij Villa Kakelbont.

Word je helemaal blij van Villa Kakelbont en wil je graag je baby een echte kickstart geven vol met mooie bewuste spulletjes, hebbedingetjes en essentials? Heel graag, wij verzorgen je geboortelijst met de grootste zorg, met aandacht voor jouw wensen en een persoonlijke aanpak. 

Hoe ga je te werk? 

  1. Maak een account aan op onze webwinkel
  2. Kies geboortelijst favorieten
  3. Log opnieuw in (Geen paniek, de allereerste keer moet je 5 min wachten ;-) )
  4. Snuister naar hartelust rond op onze webwinkel en voeg artikelen toe via het hartenicoontje "bewaar voor geboortelijst". Bij het eerste artikel zal gevraagd worden voor wie dit lijstje is (een werktitel is eventueel ook goed indien de naam nog niet zeker is) en wat de verwachte geboortedatum is. 
  5. Voeg toe, verwijder, verander, voeg toe, verwijder,... zoveel je maar wilt
  6. Je lijstje wordt uiteraard bewaard en op elk moment kan je je lijstje terugvinden onder "mijn account" en geboortelijst favorieten. Ook onderaan de website staat een link "geboortelijst favorieten" in de footer. 
  7. Eens je denkt dat je lijstje op punt staat, kan je hem doorsturen naar Villa Kakelbont via "lijstje versturen". Vanaf dan dienen wijzigingen aan ons doorgegeven worden en kan je deze zelf niet meer aanbrengen op je lijstje. (Je kan een lijstje doorsturen vanaf 400,00€)
  8. We vragen om je lijstje toch een maand op voorhand door te sturen. Op die manier kunnen we alles klaarmaken voor de komst van je baby :-) Wat op jouw lijstje staat, reserveren we voor je en dit zonder aankoopverplichting. Enkel op artikelen die op speciaal verzoek voor jou zijn besteld, geldt er een aankoopverplichting. We vragen enkel een vermelding op het geboortekaartje. 
  9. Contacteer ons gerust voor meer info, we doen ons uiterste best om deze zo snel mogelijk op de site te publiceren ;-) 

Om een voorbeeldlijstje te zien, klik op onderstaande link. Onze voorbeeldbaby heet Jeff. 

https://villa-kakelbont.geboortelijst.be/

Op geboortelijst.be beschik je als ouder over je eigen babywebsite met blog, een gastenboek waar de bezoekers een leuke persoonlijke boodschap kunnen achterlaten, een fotoalbum,... Kortom alles om je familie en vrienden onder te dompelen in de wondere wereld van jullie kersvers ouderschap. 

Bij het afsluiten van jullie lijstje, ontvangen jullie een cadeaubon ter waarde van 10% van de totale verkoop van de lijst (bij een min. van 600€). Dat is opnieuw feest :-)

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »