Bio, eco & fair trade producten

Betaalmethoden - Villa Kakelbont

Betaalmethodes
Je kunt op de volgende manieren je bestelling bij ons afrekenen:

  • Mistercash en iDeal
  • KBC / Belfius/ ING pay
  • Overschrijving / overboeking  
  • Creditcard

Mister Cash
Veilig online betalen via je eigen bank binnen België. Met Mister Cash zorg je ervoor dat de betaling direct op onze rekening wordt overgemaakt. Wij kunnen dan meteen je bestelling afhandelen en versturen.

iDeal
Veilig online betalen via je eigen bank voor onze Nederlandse klanten. Met iDeal zorg je ervoor dat de betaling direct op onze rekening wordt overgemaakt. Wij kunnen dan meteen je bestelling in behandeling nemen en versturen.

Overboeking / Bank transfer
Als je tijdens het bestellen kiest voor betaling per overschrijving wordt na het afronden van je bestelling een betalingsinformatie scherm getoond. Hierin worden alle gegevens weergegeven die je nodig hebt om uw overschrijving te voltooien. Je ontvang deze gegevens tevens per e-mail op het door jou opgegeven e-mail adres. Bij een overboeking kan het 1-5 dagen duren voordat het geld is overgeschreven naar onze rekening en zal het pakje pas nadien worden klaargemaakt voor verzending. 

Creditcard
Je kunt onmiddellijk veilig online betalen met Visa/Mastercard. Het kan een aantal dagen duren voordat het geld is overgeschreven naar onze rekening en je pakketje zal pas op dat moment klaargemaakt worden voor verzending. 

Betaalgegevens/ Bankdetails
Indien een betaling niet lukt, dan kun je de betaling steeds handmatig overmaken. Vergeet dan niet je naam en ordernummer te melden. Hieronder vind je onze bankgegevens.

IBAN: BE 33 0019 1426 0846 tav Villa Kakelbont  

BIC: GEBABEBBDoor het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »