Bio, eco & fair trade producten

Avent DECT-babyfoon SCD721/26

€124,95
Het kristalheldere geluid van de geavanceerde SCD721 DECT-babyfoon heeft geen last van interferentie.
Sold out
Artikelnummer: SCD721/26
Levertijd: Tijdelijk uitverkocht

De SCD721/26-babyfoon van Philips AVENT stelt jou helemaal gerust met z'n kristalheldere geluid. Dankzij de speciale nachtmodus kan je ook 's nachts op twee oren slapen.

De DECT-technologie van deze digitale audiobabyfoon zorgt voor een veilige privéverbinding. Zo ben je er zeker van dat niemand meeluistert en dat andere zendapparaten geen ruis veroorzaken.

Bovendien hoor je dankzij het heldere geluid elk lachje van je baby!

Zelfs als het geluid van de ouderunit gedempt is, kan je dankzij de 5 geluidsniveaulampjes toch het geluidsniveau in de babykamer zien. Als de monitor buiten bereik is of de batterij leeg is, krijg je een waarschuwing via de ouderunit. Met de oplaadbare ouderunit kan je tot 18 uren lang draadloos je baby horen voordat je 'm opnieuw moet opladen. Dankzij de slimme ECO-modus verleng je de levensduur van de batterij. Want hoe dichter je bij je baby bent, des te minder vermogen er nodig is voor een goede verbinding, dus wordt de audiotransmissie automatisch op een lager pitje gezet.

Is je baby wat onrustig? Laat de babyfoon dan een rustig slaapliedje afspelen en schakel het kalmerende nachtlampje in vanuit elke kamer in huis. Of sus je kleintje vanop afstand dankzij de terugspreekfunctie.

De gevoeligheid van de babyunit is aanpasbaar. De ouderunit beschikt over een terugvindfunctie.
Buitenshuis heeft de babyfoon een bereik tot 330 meter, binnenshuis tot 50 meter.

Inclusief 2 AA-batterijen, 2 stroomadapters, babyunit, ouderunit en riemclip. De batterijen voor de babyunit (4 niet oplaadbare batterijen AA alcaline van 1,5 V) zijn niet inbegrepen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
GRATIS VERZENDING VANAF 60€
GRATIS VERZENDING VANAF 60€
naar België en vanaf 70€ naar Nederland.
Hulp nodig? Contacteer ons

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »