Bio, Eco en Fairtrade voor kleine trendsetters!

Oeuf NYC

De ontwerpen van OeufNYC worden bedacht in New York door een Frans / Amerikaans koppel. Hun collectie wordt gemaakt uit 100% baby Alpaca wol, welke zeer zacht, luxueus, hypoallergeen en eco-vriendelijk is. Oeuf NYC bewijst dat eenvoud, speelsheid en kwaliteit zeer goed samengaan. Hun collectie wordt handgemaakt in Bolivia waar zij meewerken aan een programma om deze vrouwen en gezinnen te steunen. Want zij willen vooral goed doen: goede ontwerpen maken, goede werkgevers zijn, goed zijn voor de planeet die ze achterlaten aan hun en onze kinderen. Gewoonweg, Oeuf be good!

Daarnaast hebben ze nog een prachtige meubelcollectie, strak en stijlvol. Ook hier weten ze weer eco en design perfect met elkaar te combineren. Het hout komt uit beheerd bosgebied uit Europa, met FSC- label. De afwerking is watergedragen en niet-toxisch. Bij de bedden van Oeuf NYC raden we de matrassen aan van Kadolis. 

Wij zijn officiële verdeler van Oeuf NYC. Vind je hier een artikel niet terug? Neem gerust contact op, we kunnen het eventueel bestellen voor je.

Page 1 / 2

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »