Bio, Eco en Fairtrade voor kleine trendsetters!

Villa Kakelbont

Bio, eco & fairtrade voor kleine trendsetters! 

Steeds meer en meer ouders worden er zich van bewust welke impact onze levensstijl heeft op het milieu en op ons dierbaarste geluk. In de alledaagse drukte valt het niet mee om zelf de producten uit te kiezen, te keuren, uit te zoeken als ze wel gezond of ecologisch zijn en net daar helpen we graag een handje.

Villa Kakelbont is dé pionier in zijn soort; het aanbieden en verzamelen van de mooiste, meest unieke ecologische producten in één gek huisje. Vanuit je luie zetel kunnen bestellen met een gerust hart, kan het nog beter? 

Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen, anders komen ze onze Villa Kakelbont niet in. Wij staan garant voor gezonde producten. We kiezen enkel producten uit die met de grootste zorg geproduceerd werden met zo weinig mogelijk schadelijke invloeden van buitenaf. We kiezen oa voor biokatoen, ademende stoffen, babyfoons met zo weinig mogelijk straling,... en gaan hier dagelijks naar op zoek. De uitdaging voor ons is het vinden van producten die aan deze strenge eisen voldoen, maar die tegelijkertijd uniek, hip en cool zijn. Wie denkt dat bio/eco/bewust gelijk staat aan geitenwollensokken, is al lang achterhaald :-) 

Als mama van twee prachtige & vrolijke kleuters vind ik het natuurlijk fantastisch om op ontdekkingstocht te gaan en net die producten met een knap en stijlvol design eruit te kiezen. Lowie (°2013) & Stella (°2014) zijn mijn perfecte maatstaaf :)

Sinds 2011 werken wij met hart en ziel aan Villa Kakelbont. Wij hebben daarnaast beiden ook nog een andere boeiende job die we vol overgave doen, dus vergeef ons als we niet binnen de 10 min op een berichtje kunnen antwoorden :-) Wij houden alles in de huiselijke sfeer, een kleinschalige onderneming met slechts 4 handen maar met vooral veel liefde voor wat we doen. 

Van harte welkom bij Villa Kakelbont en we wensen jullie veel ontdekkingsplezier!

Lieve groetjes,

Kim

Met een hart voor elkaar...

Met een hart voor elkaar...

Wij werken enkel samen met partners die bewust omspringen met het productieproces en geen ongezonde of chemische processen toevoegen.

Bewuste keuzes maken

Bewuste keuzes maken

Producten dienen niet alleen mooi te zijn (al is dat ook een vereiste ;-) ), maar ook gezond en onschadelijk voor mens én natuur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »