Bio, eco & fair trade producten

Oeuf NYC Clothing

Reeds 8 jaar zijn we trouwe verdeler van Oeuf NYC en nog steeds zijn we er heel blij mee! Opgericht door een Frans/Amerikaans koppel dat zijn ingenieursinzicht combineert met haar speelse aanpak, werd Oeuf NYC al snel een label dat superieure kwaliteit en functionaliteit voorop stelt. Omdat ze zelf ouders zijn, hebben ze een strenge jury thuis rondlopen en weten ze maar al te goed wat kinderen willen en ouders praktisch vinden. Dit leidt tot kindvriendelijk meubilair en een decor dat perfect past in je moderne, stijlvolle woning. Uit hun familiewaarden namen ze het belang van ethiek mee, dat tot het bedrijfsmotto "be good" leidde. Gewoonweg, Oeuf be good!

Wij zijn officiële verdeler van Oeuf NYC. Vind je hier een artikel niet terug? Neem gerust contact op, we kunnen het bestellen voor je.

De ontwerpen van OeufNYC worden bedacht in New York door een Frans / Amerikaans koppel. Hun collectie wordt gemaakt uit 100% baby Alpaca wol, welke zeer zacht, luxueus, hypoallergeen en eco-vriendelijk is. Oeuf NYC bewijst dat eenvoud, speelsheid en kwaliteit zeer goed samengaan. Hun collectie wordt handgemaakt in Bolivia waar zij meewerken aan een programma om deze vrouwen en gezinnen te steunen. Want zij willen vooral goed doen: goede ontwerpen maken, goede werkgevers zijn, goed zijn voor de planeet die ze achterlaten aan hun en onze kinderen. Gewoonweg, Oeuf be good!


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »