Bio, Eco en Fairtrade voor kleine trendsetters!

Oliver furniture Wood Mini+ basic conversie kit

€469,00
Mini + conversie kit is een aanvulling op Mini+ basic.
Nabestelling
100% tevredenheid persoonlijke en snelle service
Veilig en makkelijk online betalen
Artikelnummer: 041547
Levertijd: 4 weken

Mini+ conversie kit kit is een aanvulling op Mini + basic. Het is ontworpen om de behoeften en de evolutiecyclus van het gezin te volgen. Met de aankoop van een Mini+ conversiekit, kan het eerste babybed Mini+ basic van de baby de groei van zowel kind als gezin volgen.

Door een optionele aanschaf van een ombouwset in de Mini+ -serie kunnen broers en zussen elkaar opvolgen: van eerste kinderbed en juniorbed tot stapelbed en uiteindelijk tot elk hun eigen individuele juniorbed wanneer ze onafhankelijk in twee individuele juniorbedden moeten slapen - naast elkaar of in aparte ruimtes geplaatst. Wanneer de kinderen uiteindelijk uit de junior bedden groeien, kunnen ze gemakkelijk worden gebruikt als ligbedden in de kinderkamer of in een andere kleine gezellige ruimte in het huis. Het juniorbed kan natuurlijk ook snel weer worden omgezet in de originele Mini + basic als er een nieuw lid van de familie arriveert. Op deze manier ondersteunt de Mini+ conversie kit het duurzame denken achter Oliver Furniture: meubels maken die zowel in ontwerp als in kwaliteit de familie generaties lang kunnen volgen.

Opgelet: dit wordt enkel op bestelling gemaakt, je dient rekening te houden met een leveringstijd van 3 à 4 weken...

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
GEMAKKELIJK RETOURNEREN
GEMAKKELIJK RETOURNEREN
tot 3 maanden na je aankoop (uitgezonderd producten op bestelling)
Hulp nodig? Contacteer ons
Lees wat klanten over ons zeggen op Facebook!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »