Bio, eco en fairtrade voor kleine trendsetters!

Steeds meer en meer ouders worden er zich van bewust welke impact onze levensstijl heeft op het milieu en op ons dierbaarste geluk, onze kinderen. Regelmatig duiken er in de media berichten op over kinderproducten waar toch meer schadelijke stoffen in zitten dan aanvankelijk gedacht. EU gekeurd, toch? Blijkbaar is dit niet altijd voldoende want nog steeds zitten er BPA en andere giftige chemicaliën verwerkt in speelgoed, plastic, katoen en andere producten waar onze kleintjes dagdagelijks mee in contact komen. Reeds sinds 2011 is het onze missie om producten aan te bieden die eerlijk en veilig zijn, maar ook... prachtig, dromerig & speels. Ideaal voor onze kroost :)

Als mama van twee prachtige & vrolijke kleuters vind ik het natuurlijk fantastisch om op ontdekkingstocht te gaan en net die producten met een knap en stijlvol design eruit te kiezen. Lowie (°2013) & Stella (°2014) zijn mijn perfecte maatstaaf :)

Wij wensen jullie als ouders duidelijk te informeren waar onze producten uit vervaardigd zijn en vooral waaruit niet. Daarom hebben we handige symbooltjes bij elk product uit de winkel. Op die manier is het alleen nog maar zorgeloos kiezen en genieten van al die leuke spulletjes :)

 

Villa Kakelbont is een bijzondere plek boordevol unieke en veilige baby- en kinderspulletjes.

 

Wij blijven op zoek gaan naar de mooiste spulletjes en breiden beetje bij beetje Villa Kakelbont verder uit. Geef ons gerust jullie tips, suggesties en eventuele opmerkingen mee!

Van harte welkom bij Villa Kakelbont en we wensen jullie veel ontdekkingsplezier!

Lieve groetjes,

Kim