Wanneer neem ik best contact op om een lijstje samen te stellen?

Ongeveer 2 maanden voor je uitgerekende bevallingsdatum neem je het best even contact op. Wij werken met een startbedrag van € 400 voor een geboortelijst.

Terug naar vragen

Kan ik de producten ook eerst ergens bekijken?

Ja, dit kan. We hebben een showroom te Evergem waar je op afspraak in alle rust de producten kan bekijken.

Terug naar vragen

Ik woon ver weg en maak mijn keuze liever online. Kan dit?

Absoluut, we zijn in eerste instantie nog altijd een online winkel. Zend ons een mailtje en we sturen jou een uitgebreide uitleg hoe je te werk kan gaan. 

Terug naar vragen

Hoe werkt mijn geboortelijst?

Van zodra de geboortelijst is aangemaakt, ontvangen jullie per mail een log-in en paswoord zodat jullie wat voorbereidend werk kunnen doen, want jullie krijgen er een persoonlijke website bovenop! Je kan hier alvast foto's plaatsen en een blog bijhouden, zodat familie en vrienden later kunnen meegenieten en een berichtje kunnen nalaten in het gastenboek terwijl ze iets kopen van jullie online geboortelijst.

Wanneer je aanpassingen wenst te doen aan je lijstje, zend je ons gewoon een mailtje want zelf kan je in de producten geen aanpassingen doen.

Van zodra jullie kindje is geboren, geven jullie ons een seintje en plaatsen we de geboortelijst online. Van zodra de cadeautjes zijn verkocht, verzamelen we deze tot een bedrag van ongeveer 100€ en zenden we deze dan kosteloos (& mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap van de schenker) op naar jullie.

PS: Villa Kakelbont vindt het altijd zeer leuk om ook een geboortekaartje te ontvangen :)

Terug naar vragen

Ben ik verplicht om alle producten na het afsluiten van het lijstje aan te kopen?

Nee, wij werken niet met een aankoopverplichting, tenzij het seizoensgebonden producten zijn zoals bv. kleertjes en speciaal voor jullie bestelde artikelen (bv. buggy). Deze dienen bij het afsluiten van het lijstje wel aangekocht te worden.

Terug naar vragen