Bio, Eco en Fairtrade voor kleine trendsetters!

Oliver furniture Ledikant Wood - wit/eik

€799,00
Het prachtig samenspel van Nordic Oak met klassieke witte lijnen in een zachte expressie & met innovatief design zorgen ervoor dat dit een uniek stuk in de kamer wordt. Oliver Furniture hecht veel belang aan innovatie en past zijn ontwerpen steeds verder
Pre-order
Artikelnummer: 41424
Levertijd: 1 à 2 weken

... en het is het meer dan waard! Het prachtig samenspel van Nordic Oak met klassieke witte lijnen in een zachte expressie & met innovatief design zorgen ervoor dat dit een uniek stuk in de kamer wordt. Oliver Furniture hecht veel belang aan innovatie en past zijn ontwerpen steeds verder aan. Zo is de positie van het liggend vlak verhoogd en de rechtopstaande spijlen wat verlaagd. Op die manier is er meer ergonomisch comfort en een beter contact tussen de volwassene en het kind.

Door de combinatie van klassieke en moderne trends, is dit meubel perfect voor elke kamer.

Het bed heeft twee hoge zijden aan voet-en hoofdeinde, twee lage zijgrids en drie spijlen die kunnen verwijderd worden. Met deze functies past het bed zich perfect aan aan het groeiend kind waardoor het langtijd kan gebruikt worden. Deze kwaliteit kan generaties lang meegaan.

Dit meubel is exclusief matras. 
Oliver Furniture voorziet tevens een passende matras, apart te verkrijgen (70 x 140 cm met afgeronde hoeken). De matras is samengesteld uit kwalitatief koud HR schuim met goede orthopedische eigenschappen en goede doorstroming.

  • Materiaal: FSC berken
  • Finish op waterbasis
  • Afmetingen: 146 x 76 x 86 cm (l x b x h)
  • Leeftijd: 0 – 6 jaar

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
GRATIS VERZENDING VANAF 60€
GRATIS VERZENDING VANAF 60€
naar België en vanaf 75€ naar Nederland.
Hulp nodig? Contacteer ons
Google reviews

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »