Why fit in when you were born to stand out!

Op zoek naar een lijstje van vrienden of familie?

Klik op onderstaande link en vul de voor- en/of achternaam in van het kleine wonder. Vergeet zeker niet iets na te laten in het gastenboek, de kersverse ouders zullen dit zeer fijn vinden.

                                        ZOEK EEN GEBOORTELIJST

              naamloos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook een lijstje bij Villa Kakelbont?

De komst van je baby verandert voorgoed je leven, hoeveel keer heb je dit al niet horen zeggen? Maar het is een waarheid als geen ander! Je wordt completer, kwetsbaarder en ook bewuster voor alles om je heen. Voor je baby wil je alleen maar het allerbeste.

Een goede start voor je baby, vanaf het allereerste begin.

Je vind het een prettig idee om van in het prille begin te kiezen voor stijlvolle, veilige en ecologische producten. Met de komst van nieuw leven kan je je ogen niet meer sluiten voor welke impact wij hebben op het milieu. En is het geen leuk en geruststellend gevoel om te weten dat de spulletjes waar je kleintje mee in aanraking komt geen BPA, PVC en andere nare bestanddelen bevat, het katoen volledig biologisch en/of het Oeko-tex standaard 100 label draagt? En er geen kinderhandjes aan jou babyspulletjes hebben gewerkt?

 

Misschien is dit allemaal nieuw voor je, maar laat ik je vooral geruststellen, eco staat niet alleen gelijk aan geitenwollen sokken :-) Integendeel, naast enkele commerciële merken bieden we vooral vernieuwende en vooruitstrevende merken aan met een sterk en uniek design.  Het gaat hem vooral rond veilige en duurzame producten, producten met een verhaal en met een hart.

Benieuwd hoe een lijstje er uit ziet?

Klik hier om een voorbeeld lijstje te bekijken. Vul de naam van de baby in, "Oscar" en klik op zoeken. Klik daarna op "Bekijk website". Het lijstje van Oscar is ingesteld zonder beveiliging maar je kan ook opteren voor een beveiliging met wachtwoord.

 

Kijk maar eens rustig rond want je zal merken dat dit een heuse gepersonaliseerde babywebsite is met een gastenboek, een eigen blog (indien gewenst), fotoalbums en natuurlijk je geboortelijst waar vrienden en familie een leuk kado'tje uit kunnen kiezen. Alle producten worden vermeld met een foto en een kleine omschrijving. Dit maakt het allemaal nog leuker en persoonlijker.

Graag ook wasbare luiers op je lijst?

Om jullie te kunnen voorzien van een 100 % ecologische geboortelijst inclusief herbruikbare luiers hebben we een leuke samenwerking opgestart met Klein Spook, een webshop met een ruime expertise op het gebied van wasbare luiers. Voor meer informatie hoe dit nu concreet in zijn werk gaat kan je even hier kijken.

 

Een persoonlijke aanpak, een origineel geboortelijstje!

In onze showroom kan je in alle rust onze leuke spulletjes van dichtbij bekijken, vasthouden en ontdekken. We helpen je graag met het samenstellen van je lijstje en geven je persoonlijk advies.
Woon je niet in de buurt, niet getreurd :-), stuur ons een mailtje of geef een belletje. We maken je geboortelijst online aan en alle pakjes worden gratis naar jullie thuis verzonden. Je kan al een lijstje leggen vanaf € 400 (exclusief meubels en luiers van Klein Spook).

Wij werken enkel met aankoopverplichting voor seizoensartikelen zoals kleding en speciaal voor jou bestelde artikelen (doorgaans zijn dit bv. artikelen die niet standaard in ons assortiment zitten). De artikelen worden voor jou uit stock gehaald op het moment dat je de lijst legt & blijven ter beschikking tot de lijst wordt afgesloten. 


Wil je graag een afspraak maken of uitleg/voorwaarden opvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Email: hello@villa-kakelbont.com