Herroepingsrecht

Als consument heb je het recht om aan Villa Kakelbont mee te delen dat je afziet van de aankoop en dit zonder opgave van een motief en zonder extra kosten, binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed. 

Indien je op deze mogelijkheid beroep wilt doen, dien je ons enkel een mailtje te sturen met de vraag voor een retoursticker. Deze mailen we jou door en dan kan je de goederen in de originele, onbeschadigde en ongebruikte staat gratis terugzenden in de originele verpakking via de dichtsbijzijnde DPD-parcelshop. 

Retouradres:

Villa Kakelbont
Koningslinde 5
9940 Evergem

Als wij uw zending terug ontvangen en gecontroleerd hebben, zal er een kredietnota opgesteld worden en storten we het bedrag van de aankoop (-oorspronkelijke verzendkosten) terug binnen de 14 dagen. De terugbetaling gebeurt steeds op het rekeningnummer waarmee de betaling bij aankoop werd uitgevoerd.  Voor alle klachten kan u steeds te terecht op bovenvermeld adres.

Opgelet!

Bij sommige producten en/of diensten is het niet mogelijk om af te zien van de aankoop:

  • Producten met een persoonlijk karakter of die speciaal volgens de wensen van de klant voorzien werden
  • Producten die op bestelling zijn zoals behangpapier, meubels,... 
  • Afgeprijsde producten en soldenproducten
  • Producten met een houdbaarheidsdatum. 
  • Sommige producten kunnen we uiteraard niet terugnemen omwille van hygiënische redenen zoals: fopspenen, zuigflessen, borstkolven, natte doekjes, verzorgingsproducten en dergelijke indien de verpakking hiervan geopend werd

    In deze gevallen vervalt het recht van retour en kan er geen afstand gedaan worden van de aankoop.