Bio, Eco en Fairtrade voor kleine trendsetters!

Flexa Classic bed met uitvalbeveiliging - terra

€424,00
De Flexa Classic bedbank is een ideaal kinderbed waar je jaren mee vooruit kunt.
Pre-order
100% tevredenheid persoonlijke en snelle service
Veilig en makkelijk online betalen
Artikelnummer: 90-10122-11-01
Levertijd: 3 weken

De Flexa Classic bedbank is een ideaal kinderbed waar je jaren mee vooruit kunt. De behoeftes van jouw kind zijn nou eenmaal niet hun hele kindertijd hetzelfde. Flexa snapt dat en speelt daar op in door kinderbedden te maken die mee kunnen veranderen. Dit geldt ook voor de Flexa Classic bedbank. Je kunt dit kinderbed naar wens verhogen of verlagen om er zo bijvoorbeeld een hoogslaper van te maken. De investering in het bed hoef je maar één keer te doen, de vereiste bouwonderdelen zijn los te bestellen. Ook kun je allerlei Flexa accessoires toevoegen, zoals bijpassende opberglades voor onder het bed.

De Flexa Classic bedbank heeft een voorgespannen lattenbodem. Deze Flexa Classic bedbank is voorzien van een uitvalbeveiliging.

Jouw kind krijgt met een Flexa Classic bedbank kortom een zeer comfortabele slaapplek en je hoeft niet elke twee jaar een nieuw bed voor hem of haar te kopen. Zeker niet omdat wij jou vijf jaar garantie geven op de Flexa Classic bedbank. Ook staan wij garant voor vijf jaar doorbouwgarantie. Dit houdt in dat wanneer het bed ooit uit de collectie gaat, je de garantie van ons krijgt dat de doorbouwonderdelen nog vijf jaar verkrijgbaar zijn.

  • Lengte: 210 cm
  • Breedte: 100 cm
  • Hoogte: 67 cm
  • Serie: White
  • Garantie: 5 jaar

Dit product is op bestelling en heeft een levertijd van 3 weken.

Wij bieden bij dit bed ook de bijpassende Evolution latex matras aan van Kadolis. (Deze optie kan eventueel gekozen worden in het dropdown-menu.)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
GEMAKKELIJK RETOURNEREN
GEMAKKELIJK RETOURNEREN
tot 3 maanden na je aankoop (uitgezonderd producten op bestelling)
Hulp nodig? Contacteer ons

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »