Ook beschikbaar in …

Flexa Popsicle Hoogslaper met schuine trap

€ 1095,00

De Flexa Popsicle Hoogslaper is gemaakt van een combinatie van eiken- en berkenhout. Het frame is van hoogwaardig eiken en de gekleurde poten zijn van berkenhout. De poten zijn niet het enige element dat van de designers een kleur heeft meegekregen. Ook de speelse uitvalbeveiliging heeft een kleur meegekregen. Zo heeft de uitvalbeveiliging niet alleen een praktische functie, maar voegt het ook iets leuks toe aan de hoogslaper.

De ladder van de Flexa Popsicle Hoogslaper is voorzien van verschillende handgrepen. Hierdoor kan jouw kind de hoogslaper gemakkelijk beklimmen. Een veelgehoorde reden dat ouders een hoogslaper aanschaffen voor hun kind is de ruimtebesparing die het op kan leveren op de kinderkamer. Zo ook met deze Flexa Popsicle Hoogslaper. Wil je de ruimte onder de hoogslaper maximaal benutten? Kijk dan eens bij de handige Flexa Popsicle opbergmeubelen. Die zijn allemaal zo gemaakt dat ze precies onder deze Flexa Popsicle Hoogslaper passen!

De hoogslaper is 184,5 cm hoog, 204,2 cm lang en 181,8 cm breed. De geschikte matrasmaat is 90 x 200 cm. De juiste lattenbodem wordt bij jouw bestelling meegeleverd.

Dit bed is op bestelling en heeft een levertijd van ongeveer drie weken.

  • Matrasmaat: 90 x 200 cm
  • Lengte: 204 cm
  • Breedte: 182 cm
  • Hoogte: 185 cm
  • Serie: Popsicle
  • Garantie: 5 jaar

Merk
Flexa
Variant
eiken/blauw
Code
VKB19032616-01
Afmetingen
182 cm breed
185 cm hoog
204 cm diep
Tijdelijk uitverkocht
Stuur door naar een vriend(in)