Design meegroeistoel Ovo Plus

€ 345,00

Op voorraad - onmiddellijk leverbaar

De Ovo Plus (witte riempjes) meegroeistoel van Micuna biedt esthetiek, comfort en veiligheid. Het elegante en strakke ontwerp met ronde lijnen maken van deze stoel het middelpunt van je keuken of eetkamer! Geen nood om het te verbergen; deze meegroeistoel met zijn beukenhouten poten en elegant wit zitje past perfect in uw hedendaags interieur. Een echte troon voor je kleine prins of prinses.

Van ongeveer 6 maanden (als het kindje zelfstandig kan zitten) tot 3 jaar kan je deze stoel gebruiken in zijn hoge positie. Met afneembaar en draaibaar dienblad met opstaande rand zodat vloeistoffen niet kunnen overlopen en verstelbare voetensteun voor extra steun. Aan de rugleuning zijn 2 witte synthetische riempjes bevestigd.

Wanneer je kindje de leeftijd van 3 jaar heeft bereikt, kan je de stoel verlagen door het wegnemen van de witte onderstukken & als peuterstoel gebruiken. Vanaf nu schuif je de stoel gewoon mee aan tafel en kan hij gebruikt worden tot de leeftijd van 6 jaar.

Materiaal: beukenhout uit beheerd bosgebied, kunststof en ABS plastic (vrij van BPA). Handig weetje: het dienblad mag in de vaatmachine. Deze design stoel wordt geleverd in een mooie ronde kartonnen ton. Stoelverkleiners zijn apart verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren zodat deze stoel met elk interieur valt te combineren.

  1. Afmetingen standaard kinderstoel 50 x 53 x 85 cm (l x b x h) met zithoogte 54 cm
  2. Afmetingen peuterstoel 42 x 44 x 69 cm (l x b x h)
  3. Er zijn optioneel extra lange verlengpoten verkrijgbaar, zodat de stoel perfect wordt voor hogere tafels en keukeneilanden: 58 x 62 x 102 cm (l x b x h)

 

Voor verdere vragen, neem gerust contact op. 

Merk
Micuna
Variant
(witte riempjes)
Code
VKB13020801-01
Afmetingen
50 cm breed
85 cm hoog
53 cm diep
Gewicht
7000 g
Tijdelijk uitverkocht
Stuur door naar een vriend(in)