Nieuws

De authentieke ABC blokken van Uncle Goose zijn terug voorradig

Na maanden van wachten (vanaf juli om precies te zijn), zijn onze favoriete blokken van Uncle Goose weer op voorraad. Deze artisanale blokken worden nog steeds met de hand gemaakt in de USA en we zijn dan ook super trots dat wij als eerste in België deze blokken op de markt hebben gebracht. Zoals met veel merken gebeurt, komen er ook nieuwe leveranciers...en daardoor ook nieuwe prijzen...We vinden het zeer belangrijk om duidelijk en transparant naar jullie (onze lieve klanten) te communiceren. Doordat onze aankoopprijs verhoogd werd, hebben wij ook onze verkoopprijs moeten aanpassen. Deze blokken zijn het absoluut nog steeds waard en door zijn mooie verpakking een ideaal geschenk voor een verjaardag, kerstcadeau of een geboortegeschenk. Hier kan je de blokken van Uncle Goose bekijken.

Mini Diva voor alle kleine beauties!

Mini Diva wil een verschil maken. Dit Deense merk vindt het verontrustend dat veel van de kinderverzorgingsproducten schadelijke bestanddelen bevatten die de ontwikkeling en hormonenbalans kunnen verstoren. En vooral dat deze producten er zeer verleidelijk uitzien aan de buitenkant, maar binnenin een zeer onplezierige inhoud bevatten. Mini Diva is anders want dankzij deze lijn is het mogelijk om je dochter of eender welke kleine diva die je kent, een verzorgingsproduct te geven dat zowel langs de buiten- als binnenkant even mooi is! Al hun producten zijn vrij van parabenen, parfum en kleurstoffen. Keuze uit shampoo, wasgel of body lotion. Ecologische verzorging voor kleine diva's :-). Bekijk hier de mini diva's Sofie (shampoo), Louise (wasgel) en Marie (body lotion).

Oeuf NYC toegekomen!

We gingen al gauw overstag bij het zien van deze collectie. OeufNYC heeft het allemaal: eco-design, stylish & fair trade. Hun collectie komt tot leven in New York en de productie vindt plaats in Bolivia waar een gemeenschap vrouwen onder fair trade condities deze prachtige ontwerpen met de hand maakt. Alles is even eenvoudig, gestyleerd en in harmonie, van woonaccessoires tot fashion. Zij gebruiken hiervoor 100% zachte baby Alpaca wol welke ecologisch en hypoallergeen is. Hun slogan is Oeuf Be Good, een knipoog naar hun fylosofie. Wij zijn in ieder geval grote fan en jullie na het zien van deze collectie waarschijnlijk ook :-). Ontdek ze hier.

Iedereen welkom in onze showroom

Het is een feit! Onze showroom is geboren en draagt de naam "Vic & Lou", vernoemd naar onze 2 grootste inspiratiebronnen. Er was al een tijdje vraag naar om onze producten in het echt te kunnen bewonderen of om gewoon zonder verzendkosten te kunnen shoppen.

Iedereen is bij deze dan ook welkom elke woensdag van 10 tot 15u30 en van 16 tot 19u30 of op afspraak.

Vic & Lou by Villa Kakelbont, Boomgaardstraat 72, 2600 Antwerpen of mail voor een afspraak hello@villa-kakelbont.com

showroom vic & lou

Kleurrijke wasco set!

Net toegekomen, de wasco sets van Studio Skinky (absoluut niet te verwarren met stinky of kinky). 12 kleurrijke wasco's zitten leuk verpakt in een kartonnen doosje (100% gerecycleerd). Voor ieders wat wils want je kan kiezen uit een set met primaire of pastel kleuren. Dit zijn absoluut geen doodgewone wasco's en dat zie je direct aan het design, hier is over nagedacht! Een grote bol bovenaan, perfect voor kinderhandjes om vast te houden en een punt onderaan om heel leuke creaties mee te maken. Ze zijn ook stapelbaar en dat hebben we hier geweten bij Villa Kakelbont! Aangezien hier 2 jongens rondlopen van respectievelijk 2,5 en 4 jaar oud, werd dit uitbundig getest. Niets zo leuk als een toren bouwen ... en omgooien. Keer na keer en ze zien er nog steeds "heel" en uitstekend uit! Op de verpakking staat ook vermeld dat het gebruikte materiaal niet-toxisch is :-). En nu aan de slag zou ik zo zeggen...