Nieuws

Petitcollin

De prachtige poppen van Petitcollin worden met de grootste zorg gemaakt door de oudste Franse poppenmaker. Zij gebruiken geen phthalaten en zijn meerdere malen bekroond geweest met hun exclusieve poppen. Zij hebben een aparte lijn "ecolo" ontwikkeld, een collectie waarvan het katoen enkel vervaardigd is uit 100 % biologisch katoen. Een prachtig geschenk dat elk klein meisje haar leven lang zal koesteren. Ideaal voor de komende feestdagen zoals Sinterklaas en Kerstmis.

Petitcollin

Oeuf NYC furniture

We verkopen al enkele seizoenen de kleding, accessoires en deco van het Amerikaans/Franse merk Oeuf NYC. Stijlvol, fairtrade & ecologisch, zo kan je deze sterke design collectie het beste omschrijven. Vanaf nu bieden we ook de tijdloze design meubels aan van Oeuf NYC. Wij zijn alvast totally in love met deze collectie. Niet enkel voor het strakke design maar ook omdat je met een gerust hart je kids te slapen legt. Ecologisch hout en een niet-toxische afwerking...Oeuf be good!

Oeuf NYC furniture

Nieuwe collectie Baba Babywear

De nieuwe collectie van Baba Babywear staat online! Deze keer met prachtige retro prints met bloemen en voor de jongens indigo blauw met space print. Een Belgische collectie gemaakt uit 100 % GOTS gecertificeerd biologisch katoen!

visual baba babywear

Six hugs and rock 'n roll

Dit is enkel voor baby's met attitude! Six hugs and rock 'n roll heeft prachtige grafische prints, een collectie die opvalt door zijn eigenheid. En wanneer Annechien Smolders ook nog eens besluit om deze collectie geheel te maken uit organisch katoen en haar stoere ontwerpen verpakt in prachtige gerecycleerde verpakkingen.......tja, dan smelten wij hier volkomen bij Villa Kakelbont.

six hugs

Froy & Dind, retro ten top!

Froy & Dind stond al een tijdje op ons verlanglijstje dus we zijn dan ook razend enthousiast om deze collectie in onze showroom en in onze virtuele rekken te zien hangen. Retro en biologisch katoen gaan hier hand in hand want de Antwerpse dames achter Froy & Dind hebben hier zeer bewust voor gekozen. Sterker nog, hun collectie draagt het GOTS label! Een garantie dat het biologisch katoen ook nog eens fairtrade verhandeld werd. Ondertussen is hun collectie weer sterk uitgebreid met o.a. lakentjes, nestje voor maxi-cosi, boxkleed, hoes voor borstvoedingskussen,...Voor ons zeker niet onbelangrijk met het toenemend aantal geboortelijsten. Onze aanstaande Kakelbont mama's zullen er van smullen :-). Hier kan je de collectie alvast eens bekijken.

froy & dind